Tiimit

Teknologia

Connect

Inderesillä on tällä hetkellä 10 henkilön teknologiatiimi, joka vastaa inderes.fi-palvelun, IR Solutions -sijoittajaviestintäratkaisujen sekä VideoSync-alustan kehityksestä ja ylläpidosta. Teknologiatiimi on koko toimintamallimme ytimessä palvellen neljää sidosryhmää: osakesijoittajia, sijoittajaviestinnän ammattilaisia, videoviestinnän ammattilaisia sekä osakeanalyytikoita.

Inderes.fi on alusta yli 100 pörssiyhtiön ja 80 tuhannen sijoittajayhteisön välillä. Se on digipalvelu, jonka kautta sijoittajan on helppo seurata omia yrityksiään sekä kehittyä paremmaksi sijoittajaksi. 
 
VideoSync on alusta ammattimaiseen live-videotuotantoon jota käyttää useampi tuotantoyhtiö sekä Suomessa että muualla Euroopassa. VideoSync-alustaa käytetään muun muassa virtuaaliyhtiökokouksissa ja -seminaareissa sekä yritysten sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä.

IR Solutions kehittää pörssiyhtiöiden ylimälle johdolle ja sijoittajaviestinnälle ratkaisuja, jotka auttavat yhtiöitä viestimään omistajilleen ja sijoittajille paremmin.

Kooditiimissä pääset kehittämään maailmanluokan palveluita ja olet mukana kehittämiesi ratkaisujen kaupallistamisessa.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Kulttuuri

Tutustu toimintamalliimme ja periaatteisiimme uusimman Inderes Playbookin kautta

Itämerentori 2
00180 Helsinki Ajo-ohjeet info@inderes.fi +358 10 219 4690 Näytä sijainti

Flik Helsinki Oy

Itämerentori 2
00180 Helsinki Ajo-ohjeet info@flik.fi +358 20 729 1440

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta